Kátai László Dunaszerdahely - Honlapja

A Szűz jegyében születtem. Számomra fontos a Család, a Szeretet, a Romantika, az Egészség, a Tisztaság és a Rend.

... gondolatok egy könyv témájából ...

Zecharia Sitchin : Földi Krónikák 
Az ősi Sumér kultúrában már úgy kb. 6 000 évvel ezelőtt lefektették az összes utánuk következő kultúra alapjait. Kezdve a babilóniai vagy a szíriai, sőt egészen a mai modern társadalmak kultúráival. A civilizáció minden lényeges formájára rábukkanhatunk náluk, úgy mint az írásra, a matematikára. Azonkívül használták a kereket, az égetett agyagot, amelyből téglát készítettek s belőle magas épületeket emeltek. Királyságban éltek és törvénykönyveik voltak. Jogászaik, gyógyítóik és csillagászaik voltak.

Számos kultúra évszázadokon keresztül küzdött, hogy fennmaradjon míg a Suméroknak szinte minden a kezükben volt, mintha valakiktől készen kapták volna.

A Sumérok a modern csillagászat kifejlődése előtt több évezreddel már átfogó ismeretekkel  rendelkezdtek a Naprendszerünkről. A legmegdöbbentőbb az, hogy ismerték az összes ma ismert bolygót. Leírták őket a kőbe vésett szövegeikben, megfestették pontos helyüket és méretüket. Gyakran azt mondjuk, hogy Kopernikusz volt az első, aki bebizonyította, hogy a bolygók a Nap körül keringenek és az egyik ilyen bolygó a mi Földünk is. Ez 1543-ban volt, amikor a Sumérok ezt már 5500 évvel korábban megmondták. Ami még ennél is elképesztőbb,  az az, hogy az Uránuszt és a Neptunuszt úgy ábrázolták, mint  kék-zöld bolygó ikerpárt. A modernkori tudósok is csak akkor tudták közelebbről megvizsgálni ezeket a bolygókat amikor 1986-ban a Voyager űrszonda képeket küldött róluk. Ezeken pont olyanok voltak, mint amilyennek a Sumérok több ezer évvel ezelőtt leírták.

Vajon ezek a kőbe vésett meghatározások csak egy szerencsés véletlen egy nagy képzelőerővel megáldott Sumér filozófus-írótól, vagy egy olyan informátortól származnak, aki tényleg mindezt közelről láthatta, vagyis elhaladhatott a Neptunusz és az Uránusz mellett. A Sumér szövegek pontosan megnevezik az informátort, akit úgy hívnak Annunaki, ami annyit jelent – az aki az égből alászállt a Földre. Az ősi Sumér írások pontosan leírják azt a bolygót, amely a Nap körül kering, tengelye ferdeszöget zár be a többi naprendszerbeli bolygóéval és amely olyan hatalmas átmérőjű pályán kering, hogy egy komplett kört 3600 földi év alatt tesz csak meg. Ezt a bolygót Nibirunak nevezik.

Ugye csak nemrég fedezték fel genetikai felépítésünk kulcsát, vagyis a csavartláncú DNS-t. Van egy Sumér remekmű, ami több mint 5 000 éves. Ezen az ábrán már felfedezhető ez a csavart láncolatot.  A bibliai történet az első ember teremtéséről vajon nem egy genetikai beavatkozás. A Genesis VI. fejezete említést tesz Isteni feleségekről :   „És látták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közűl, kiket megkedvelnek vala. „  A neptuni feleségek valójában Ádám gyermekei voltak ?

Kiderül-e valaha is ezekről a történetekről, hogy igazak ? 

Mi az igazi története az emberiség kialakulásának és fejlődésének ?

Valóban génmanipulált hybridek volnánk ?

Képgaléria a témához :

sumer_kep_naprendszerrel.jpg

 sumer_istenek_annunakik.jpg

 sumer_energia.jpg

sumer_ivoedeny.jpg

dns_lancolat.jpg

nimrod.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 9
Heti: 85
Havi: 276
Össz.: 62 771

Látogatottság növelés
Oldal: gondolatok egy könyv témájából
Kátai László Dunaszerdahely - Honlapja - © 2008 - 2018 - katai-l-dunaszerdahely.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »