Kátai László Dunaszerdahely - Honlapja

A Szűz jegyében születtem. Számomra fontos a Család, a Szeretet, a Romantika, az Egészség, a Tisztaság és a Rend.

 

  Mostanában baj van a világunkkal, a békével, az emberek boldogságával !
peace_no_war.jpg

A világ- és Európa urai azt állítják:

"Az elkülönülés csak egy illúzió".

*

A mai háttérhatalom akarata érvényesül, mégpedig oszd meg és uralkodj, vagy a népnek kenyér kell és cirkusz...

Vegyél fel kölcsönt és a miénk vagy, bármi áron el kell menned dolgozni - még rabszolgaként is- hogy fizetni tudj, olyan adókat vetnek ki rád, hogy nem tudsz szabadon élni. A régi rendszert gyorsan felszámolták a demokrácia címszó alatt, mert az emberek önellátók voltak és így kevésbé voltak igába hajthatók ( egy kis gazdaság valójában " PÉNZ" nélkül is tudott működni, így kezdődött az én életem is, még emlékszem rá !!! ). Aztán a rendszer urai mindig nagyobb hatalmat szerettek volna, míg eljutottunk a mához, a különféle titkos társaságokhoz és páholyokhoz.

A probléma csak az, hogy minden ember szabad akarattal (liberum arbitrium) születik Krisztus szerint, ami le van írva az ősi művekben, pld. a Bibliában: Ha Isten úgy döntött volna, hogy minden az ő akarata szerint álljon fenn változatlanul, akkor teljesült volna a terve, és a világ máig is teljes lenne szeretettel és békével. Mivel azonban szabad akaratot adott az embernek, az ember döntése által beléphetett a bűn a világba.

Ha Isten előre eltervezte és akarta a bűnt, ez teljesen összeegyezhetetlen az ő jóságával, tehát nem állja meg a helyét, ellentmondást szül, mert így Isten lenne a bűn okozója. Így Gyakran találkozunk a Bibliában a "Térjetek meg!"  felszólítással. Ez azt feltételezi, hogy a megtérésnek lehetségesnek kell lennie. De Isten útjai kifürkészhetetlenek  ...

Én azt mondom, meg kell állítani az esztelen barbárságot, úgy Európa ellen, mint bármely más ország és világ ellen.  Meg kell állítani az esztelen költekezést a fegyverkezésre és a másik világ rombolására, meg kell állítani az ember ember által történő öldöklést, meg kell állítani Amerikát, a bankárokat, a titkos páholyok és a világuralomra vágyó ún. ELIT erők törekvéseit!

A figyelmünket újra a szeretet felé kell irányítani, az embereknek a megértés, az elfogadás, a békés együttélés és a béke fenntartása legyen a mérvadó.

A mindenkori BÉKE és a közösségek egymáshoz való toleranciája és elfogadása és a békés egymás mellett élés legyen minden ember fő életcélja és nem a hatalomra való törekvés.

A gyermekek, a magatehetetlenek, az öregek és a betegek ellátása, ápolása és ne a háború meg a gyilkolás, a környezet védelme és ne a rombolás, a levegő és az ivóvíz tisztaságának megőrzése, valamint az állatvilág, a hegyek, az erdők és a világmindenség tisztaságának a védelme. Ezek legyenek a legfontosabbak.

A zene és a sport legyen a fő szórakozás és a tudatosan egészséges életvitel helyezkedjen előtérbe.

Ez legyen a fő életcél !

Ehhez kérek Istentől és embertől kellő akaratot és erőt!

Dominus vobiscum, Et cum spiritu tuo ... In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti, Amen.

 sport__lifestyle.png

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 9
Heti: 101
Havi: 292
Össz.: 62 787

Látogatottság növelés
Oldal: Baj van a világunkkal, a békével
Kátai László Dunaszerdahely - Honlapja - © 2008 - 2018 - katai-l-dunaszerdahely.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »